Kar yağmaya başladığı andan itibaren eşi benzeri görülmemiş güzellikte manzaralar sunan Kahramanmaraş kışın ziyaret edilebilecek şehirlerden bir tanesi olurken kar yağmasının ardından fotoğrafçıları kendine hayran bıraktı! 

4 Şubat itibarıyla Kahramanmaraş resmen kışı kucakladı ve kentin bütünüyle beyaza büründü. Geçen yirmi yıldan bu yana yılın ilk karı , günlük yaşamı büyük ölçüde etkiledi

Yıllardır Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde kamu hizmetinde çalışan ve yıllardır Belediye Başkanlarının Fotoğrafçılığını yapan Sertaç Akkuş, bu yıl yine şehrin beyaz bürünmesinin ardından fotoğraf makinesini alarak o anları kayda aldı! Sertaç Akkuş'un Büyükşehir Belediye Başkanlığı resmi sitesinden yayınladığı fotoğraflar büyük beğeni topladı!

Mavlu Mimarlık, inovasyon ve kalite ile mimari arenada fark yaratıyor Mavlu Mimarlık, inovasyon ve kalite ile mimari arenada fark yaratıyor

HABER:Furkan Tuğrul