AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Aişe Nur Nacar, Ramazan ayının manevi iklimini paylaşmak üzere Kahramanmaraş’ta bir dizi temas gerçekleştirdi. Şehir genelinde yürütülen saha çalışmaları kapsamında depremzede, engelli ve hasta vatandaşlarla bir araya gelen Nacar, hane ziyaretleriyle vatandaşların taleplerine kulak verdi.
KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMZEDE VE ENGELLİ VATANDAŞLARA MORAL ZİYARETİ
AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen program dahilinde Aişe Nur Nacar, depremin izlerini silmeye çalışan aileleri evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler sırasında özellikle engelli bireyler ve tedavi gören hastalarla yakından ilgilenen Nacar, vatandaşların ihtiyaçlarını not aldı. Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ruhuna vurgu yapan Nacar, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Ev ziyaretlerinde kurulan samimi diyaloglar, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI VEFA BULUŞMASI
Saha programı kapsamında aziz vatanın kahraman evlatları da unutulmadı. Aişe Nur Nacar, şehit Nurdoğan Zorgün ve şehit Hakan Akdere’nin ailelerini makamlarında değil, bizzat evlerinde ziyaret etti. Şehit yakınlarıyla uzun süre sohbet eden Nacar, vatan uğruna can veren kahramanların emanetlerinin her zaman baş tacı olduğunu dile getirdi. Duygusal anların yaşandığı buluşmada, şehitlerin hatıraları bir kez daha yad edildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR SOFRASINDA BİRLİK MESAJI
Günün son durağında Aişe Nur Nacar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı. Vatandaşlarla aynı sofrada oruç açan Nacar, Ramazan’ın bereketini hemşehrileriyle paylaştı. İftar sofrasındaki samimi atmosferde birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının önemine dikkat çeken Nacar, Kahramanmaraşlılarla istişarelerde bulundu.

RAMAZANIN MANEVİ İKLİMİ GÖNÜLLERE DOKUNDU
Kahramanmaraş’ta gün boyu süren temaslarda toplumsal dayanışmanın en güzel örnekleri sergilendi. Yapılan görüşmelerde vatandaşlarla kurulan güçlü bağların, şehrin sosyal dokusunu daha da güçlendirdiği belirtildi. Nacar’ın gerçekleştirdiği bu gönül köprüsü ziyaretleri, Ramazan ayının birleştirici gücünü bir kez daha ön plana çıkardı.




