Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bir kuaför salonunda saç kesimi nedeniyle başladığı öne sürülen tartışma kavgaya dönüştü. İş yeri sahibi D.M., kendisinin darbedildiğini ve salondaki bazı malzemelerin zarar gördüğünü iddia ederek şikâyetçi oldu.
Olay, Afşin ilçesine bağlı Dedebaba Mahallesi’nde bulunan bir kuaför salonunda meydana geldi. İddiaya göre, saçını kestiren bir müşteri yapılan işlemden memnun kalmadı.
SAÇ KESİMİ TARTIŞMASI KUAFÖRDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Edinilen bilgilere göre, saç kesiminin ardından yaşanan anlaşmazlık bir süre sonra yeniden gündeme geldi. Müşterinin yakınlarıyla birlikte kuaför salonuna gelmesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı.
Kısa sürede büyüyen tartışma, iş yerinde kavgaya dönüştü.
İŞ YERİ SAHİBİNDEN ŞİKÂYET
İş yeri sahibi D.M., güvenlik güçlerine verdiği bilgide, saç kesiminden memnun kalmadığı belirtilen müşterinin yakınlarıyla birlikte öğle saatlerinde iş yerine geldiğini öne sürdü.
D.M., iş yerine gelen kişilerin kendisine hakaret ve tehditlerde bulunduğunu, ardından kuaför salonundaki bazı malzemelerin zarar gördüğünü iddia etti.
İş yeri sahibi ayrıca 4-5 kişi tarafından darbedildiğini öne sürerek şikâyetçi oldu.
6 KİŞİ HAKKINDA ŞİKÂYET SÜRECİ
Olayın ardından D.M. ile N.Y., F.G. ve A.Ş. hakkında şikâyet sürecinin başlatıldığı öğrenildi. Ayrıca iki çocuk hakkında da şikâyette bulunulduğu belirtildi.
Tarafların ifadelerinin alınmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KAVGA ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Kuaför salonunda yaşanan kavga, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde salondaki hareketlilik ve taraflar arasında yaşanan kavga anları yer aldı.
Güvenlik güçlerinin olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla yürüttüğü inceleme sürüyor.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Next




