Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Kızılcaoba Mahallesi'nde seyir halindeki bir otomobil motor kısmından alev aldı. Sürücü, yolculuk yaptığı sırada aracın motor bölümünden dumanların yükseldiğini fark etti. Bunun üzerine sürücü aracı güvenli bir noktaya çekti ve hızla dışarı çıkarak çevredeki insanlardan yardım istedi.

İTFAİYE PERSONELİ VE VATANDAŞLARDAN İLK MÜDAHALE

Olay yerinin yakınında bulunan bir itfaiye personeli ile çevredeki duyarlı vatandaşlar alevlere ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İhbar üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri kısa süre içinde olay yerine intikal etti. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak çevredeki diğer araçlar ve binalar için oluşabilecek riskleri engelledi.

Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj
Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj
İçeriği Görüntüle

OTOBOMİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Ekiplerin yoğun çabası sonucunda yangın tamamen söndürüldü, ancak otomobil büyük hasar alarak kullanılamaz duruma geldi. Olay sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmaması teselli yarattı. Yetkililer, yangının çıkış nedenini tam olarak tespit etmek amacıyla teknik inceleme başlattı.