Onikişubat İlçesi Hürriyet Mahallesi 34096 Sokak üzerinde yaşayan bölge halkı, park halinde olan araçların çöp konteynırları yüzünden zarar gördüğünü öne sürdü.
Hafif bir rüzgar sonrası tekerlekli çöp konteynırlarının hareket ederek, çevresinde yer alan araçlara zarar verdiği belirten vatandaşlar, “Çöp konteynırları malum tekerlekli. Temizlik sonrası yerlerine bırakılan konteynırlar, hafif bir rüzgarda dahi hareket ediyor. Mahallenin coğrafi yapısı çöp konteynırların hareketine imkan sağlıyor. Bu nedenle yetkilerden çöp kovalarının tekerlerine firen sistemi getirmesini veya bulundukları yere sabitlenmesini istiyoruz. Milli servet olan araçlarımızın sürekli bu konuda zarar görmesini istemiyoruz” diye konuştular.
Kahramanmaraş'ta vatandaş onlardan dertli!
Kahramanmaraş’ta geliş güzel bırakılan çöp konteynırlarının araçlarına zarar verdiğini iddia eden vatandaşlar, yetkililere yaşanan sorunun çözümü için çağrıda bulundular.
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Trend Haberler

Banu Arıduru kimdir? Hayata gözlerini yumdu

Erdem Karaçayır kimdir? Eda Erol'un nişanlısı Erdem Karaçayır'ın hayatı merak edildi

Sanem Büyükhanlı kimdir? Volkan Büyükhanlı'nın eşi hakkında bilgiler

Kahramanmaraş'ta mezarlığa giderken kabusu yaşadılar: Ölü ve yaralılar var!

İsmail Eşref kimdir, ne oldu? Zonguldak eski belediye başkanı hakkında detaylar

Yasin Tunahan Noyan olayı nedir? Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı
Ekonomiden memnun musunuz?
Ankete Katıl