Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, Demircilik Mahallesi'nde öğleden sonra yürekleri dağlayan bir olay yaşandı. 86 yaşındaki M.T., evinin önündeki yüksek gerilim hattı direğine tırmanırken korkunç bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

YAŞLI ADAM ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Kahramanmaraşlı Gençlere Müjde: Ev Kurma Desteği Kapıda! Kahramanmaraşlı Gençlere Müjde: Ev Kurma Desteği Kapıda!

Saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda, M.T., henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Akıma kapılan yaşlı adam, yaklaşık 10 metre yükseklikten sert zemine düştü. Çevredeki vatandaşların hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

SAĞLIK EKİPLERİ YAŞLI ADAMIN HAYATINI KAYBETTİĞİNİ TESPİT ETTİ

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde talihsiz adamın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, kazanın yaşandığı bölgede detaylı bir inceleme yaptı. İncelemelerin ardından M.T.'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yaşanan bu üzücü olayla ilgili soruşturma başlatıldı.