KSÜ Rektörü Yasım’dan YÖK Başkanı Özvar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı görevine yeniden atanan Prof. Dr. Erol Özvar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Atamanın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle gerçekleştiği belirtildi.

Yeni Görevinde Başarı Dilekleri

Ziyaret sırasında Prof. Dr. Yasım, Prof. Dr. Özvar’a yeni döneminde başarılar diledi. KSÜ’nün mevcut durumu ve özellikle deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Deprem Araştırmalarına Katkı Sağlayan Kitaplar Hediye Edildi

Ziyaretin sonunda KSÜ Rektörü, üniversite tarafından hazırlanan ve deprem araştırmalarına ışık tutan iki kitabı Prof. Dr. Özvar’a takdim etti. Bunlar:

“Kırılma”: Kahramanmaraş merkezli depremlerin boyutunu, şehirler üzerindeki etkilerini ve çözüm önerilerini ele alan kongre sonuç raporu.

Kahramanmaraş’ta Emeklilere Kötü Haber: 2026 Zamları Açlık Sınırını Bile Aşamayacak
Kahramanmaraş’ta Emeklilere Kötü Haber: 2026 Zamları Açlık Sınırını Bile Aşamayacak
İçeriği Görüntüle

“Deneyimden Öneriye”: 6 Şubat depremlerinin ekonomik, lojistik, sağlık yönetimi, kamu yönetimi ve sosyal hizmet boyutlarını kapsamlı şekilde inceleyen çalışma.

Prof. Dr. Özvar’a sunulan bu eserler, hem bilimsel araştırmalara katkı sağlamak hem de deprem sonrası alınan derslerin paylaşılmasına imkan tanımak amacıyla hazırlandı.