AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü görevine başlayan Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş ve yönetim kadrosuna tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Heyet, üniversitenin yeni dönemdeki akademik hedefleri ve şehirle olan iş birliği süreçlerini değerlendirdi.
AK PARTİ HEYETİNDEN REKTÖR OKUMUŞ VE EKİBİNE TEBRİK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle göreve atanan Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş’u makamında ziyaret eden AK Parti heyeti, yeni yönetimle bir araya geldi. Görüşmede Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Ethem Taş, Prof. Dr. Mehmet Ünsal ve Prof. Dr. Ejder Berk de hazır bulundu. Heyet üyeleri, yeni yönetim kadrosuna görevlerinde başarılar dileyerek KSÜ’nün şehrin lokomotif gücü olmaya devam edeceğini vurguladı.

ÜNİVERSİTE VE ŞEHİR İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR
Ziyaretin ana gündem maddesini üniversite ile şehir arasındaki bağların kuvvetlendirilmesi oluşturdu. AK Parti heyeti, KSÜ’nün akademik vizyonunun gelişmesi adına yürütülecek her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirtti. Eğitim-öğretim kalitesinin artırılması, bilimsel araştırmaların teşvik edilmesi ve sosyal sorumluluk projelerinin yaygınlaştırılması konularında ortak hareket etme kararlılığı dile getirildi.
AKADEMİK VİZYON VE GELECEK PROJELERİ MASAYA YATIRILDI
Yeni dönemin hem Kahramanmaraş hem de bilim dünyası için önemli kazanımlar sağlayacağını ifade eden heyet, üniversitenin bölgedeki etkinliğinin artmasını beklediklerini kaydetti. Rektör Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, nazik ziyaretleri için heyete teşekkür ederek KSÜ’nün gelişimi için planladıkları stratejik adımları paylaştı. Görüşme, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.




