HORSUNLU MAHALLESİ’NDE UNUTULMAZ DÜĞÜN MERASİMİ
Aydın’ın Kuyucak ilçesinde yerel basın ve belediye camiasını bir araya getiren anlamlı bir düğün töreni gerçekleşti. Kuyucak Belediyesi Basın Birimi bünyesinde gazetecilik mesleğini sürdüren Arif Yılmazoğlu, Horsunlu Mahallesi sakinlerinden Ziraat Mühendisi Ümmü Tekeli ile dünyaevine girdi. Fatma ve Mehmet Yılmazoğlu çiftinin oğlu Arif ile Hamide ve Abdülkadir Tekeli çiftinin kızı Ümmü, mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı. Genç çiftin düğün töreni, ikamet ettikleri Horsunlu Mahallesi'nde coşkulu bir kalabalık eşliğinde başladı. Geleneksel kına gecesiyle başlayan organizasyon, ertesi gün davetlilere sunulan yemek ikramıyla sürdü.

Sefo Bafra Festivali'nde Kendi Fırınında Pide Pişirdi
Sefo Bafra Festivali'nde Kendi Fırınında Pide Pişirdi
İçeriği Görüntüle

KENT PROTOKOLÜ GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADI
Horsunlu tören alanında akşam saatlerinde düzenlenen düğün merasimi, ilçenin mülki idarecilerini ve yerel basın mensuplarını buluşturdu. Ailelerin ve yakın akrabaların yanı sıra törene Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda gazeteci katıldı. Davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren etkinlikte genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

BELEDİYE BAŞKANI NİKAHI BİZZAT KIYDI
Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, şahitlerin ve davetlilerin huzurunda basın personeli Arif Yılmazoğlu ile Ümmü Tekeli’nin nikah akdini gerçekleştirdi. Çiftten ömür boyu mutluluk sözü alan Başkan Doğanca, aile kurumunun taşıdığı değeri vurgulayan bir konuşma yaptı. Tören sırasında mesai arkadaşı Yılmazoğlu’na balayı sonrasında görevine moral dolu bir şekilde dönmesi yönünde takılan Doğanca, çifte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi. Gece boyunca pistten inmeyen genç çift, bu özel günlerini sevdikleriyle birlikte neşeyle kutladı.

Kaynak: İHA