Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş’a yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerinde Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak harekete geçen polis ekipleri, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nun bizzat yönettiği operasyonda, uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurdu.
Operasyonda ikametlerde ve araçlarda narkotik madde arama köpeği Alfi ile yapılan arama yapan polis ekipleri, toplam 43 bin uyuşturucu hap, 415 gram Metamfetamin, 2 Adet hassas terazi çok sayıda uyuşturucu paketlemede kullanılan ambalaj ile birlikte çeşitli miktarlarda farklı uyuşturucu madde ele geçirdi.
Uyuşturucu maddelere el koyan polis ekipleri, H.H., A.G., M.Z., H.A., M.G., M.Ç., Y.Y. ve H.H’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden H.A. Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılırken, 7 şüpheli tutuklandı.
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 7 tutuklama
Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 43 binin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilirken, 7 kişi tutuklandı.
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Trend Haberler

Meteoroloji'den Kahramanmaraş'a kritik uyarı geldi! Çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor

Kahramanmaraş'ın efsane futbolcusu 'Şifo Mehmet' geliyor...

Hastane Koridorlarında Anne Sevinci: KSÜ'de Gönülleri Fetheden Gün

Bahçeli, Öcalan'a teşekkür etti: 'Şükranlarımı sunuyorum'

Anlaşma tamam gibi! İşte Kahramanmaraşspor’un yeni başkanı!

Ayla filmiyle hikayesini herkes öğrenmişti: Kahramanmaraşlı Süleyman Dilbirliği'nin manevi kızı Kim Eunja vefat etti
Ekonomiden memnun musunuz?
Ankete Katıl