Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal, Kırklareli ziyaretinde hemşerilerine önemli mesajlar verdi.

Whatsapp Image 2025 01 12 At 17.09.05 (1)

KIRKLARELİ’NE YAPILAN ZİYARETLERİN ARDINDAN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları’nın 7. Olağan Kongresi için Kırklareli’ye gelen Mahir Ünal, ilk olarak Kırklareli Kahramanmaraşlılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Güçlü ve yönetimiyle bir araya gelen Ünal, burada hemşerileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

DEPREM SONRASI DAYANIŞMA MESAJI

Kahramanmaraş'ta ıhlamur fiyatları uçtu: Kışın altını 3 bin 500 TL'ye çıktı!
Kahramanmaraş'ta ıhlamur fiyatları uçtu: Kışın altını 3 bin 500 TL'ye çıktı!
İçeriği Görüntüle

Ünal, aynı zamanda 6 Şubat’ta yaşanan büyük felakete dikkat çekerek, deprem sonrası Kırklareli halkının gösterdiği dayanışma ve destek için teşekkürlerini sundu. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş’ın liderliğinde, Kırklareli'nin depremzedelere sunduğu yardım ve desteklerin takdire şayan olduğunu belirten Mahir Ünal, bu süreçte Kırklareli halkının gösterdiği yardımlaşma ruhunu vurguladı.

Ünal, Kırklareli'nin güçlü birlikteliği ve duyarlılığı sayesinde, depremzedelere önemli bir moral kaynağı olunduğunu ifade etti.