Bugün gerçekleştirilen AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Beşen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile ilgili duygulandıran bir anısını paylaştı.

Çabukel: Deprem şehidi avukatın diploması, sahtecilik çetesinin eline geçti
Çabukel: Deprem şehidi avukatın diploması, sahtecilik çetesinin eline geçti
İçeriği Görüntüle

Beşen, 2023 Kahramanmaraş depremi sırasında Fatma Betül Sayan Kaya'nın şehri yalnız bırakmadığını ve o dönemde gösterdiği destekten bahsederek, onun depremzedelere yönelik yardım çabalarını anlattı. 

Mehmet Beşen, Kaya'nın hem deprem bölgesindeki vatandaşlarla hem de yerel yönetimlerle sürekli iletişimde kalarak, moral ve destek sağladığını belirtti. Bu hatıralar, salondaki katılımcılarda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Beşen, Kaya'nın gönülden yaptığı yardımlarla, depremzedelere olan duyarlılığını ve liderlik özelliklerini vurguladı.