Dulkadiroğlu Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası'nı unutulmaz bir etkinlikle taçlandırdı. Çevreye duyarlılığı artırmak ve doğa sevgisini yeşertmek amacıyla başlatılan ağaç dikme seferberliği, genç nesillerin kalbinde unutulmaz bir iz bıraktı.

ÖĞRENCİLERİN YEŞİLE KATKISI: FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

100. Yıl Ortaokulu ve Gökkuşağı Anaokulu öğrencileri, belediye ekipleriyle el ele vererek fidanları toprakla buluşturdu. Minik ellerin doğaya dokunuşu, hem eğlenceli anlara sahne oldu hem de çevre bilincinin tohumlarını ekti.

Dulkadiroğlu Belediyesi, İki Mahalleyi Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması Başlattı Dulkadiroğlu Belediyesi, İki Mahalleyi Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması Başlattı

Dulkadiroglunda Agac Dikme Seferberligi Basladi 1

BAŞKAN AKPINAR'DAN GELECEĞE NEFES ÇAĞRISI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, çocuklarla birlikte fidan dikerek etkinliğe katıldı ve ormanların gelecek nesillere bırakılacak en değerli miras olduğunu vurguladı. "Orman Haftası vesilesiyle başlattığımız bu seferberlik, hem doğaya katkı sunmayı hem de gençlerimizde orman sevgisi ve çevre bilinci oluşturmayı amaçlıyor." dedi.

YEŞİL BİR DULKADİROĞLU İÇİN EL ELE

Başkan Akpınar, sözlerine şöyle devam etti:

"Çocuklarımızla birlikte fidan dikmek, bizler için büyük bir mutluluk. Ormanlar, sadece doğanın değil, insanlığın da nefesidir. Bu bilinçle, daha yeşil bir Dulkadiroğlu için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı seferberlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Dulkadiroglunda Agac Dikme Seferberligi Basladi 7

GELECEK NESİLLERE YEŞİL BİR MİRAS BIRAKMAK

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin bu anlamlı etkinliği, sadece ağaç dikmekle kalmıyor, aynı zamanda çevre duyarlılığını artırarak doğal yaşamı koruma bilincini de güçlendiriyor. Belediye, bu tür etkinliklerle ilçenin geleceğine yeşil bir miras bırakmayı hedefliyor.