Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı Nevzat Pakdil ve yanındaki heyet üyeleri, Kahramanmaraş’ta bir dizi temaslarda bulundu. Pakdil, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Emre Çalgan’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kahramanmaraş'ta binlerce çalışanı ilgilendiren karar: Artık bu meslekler "çok tehlikeli" sayılacak!
Kahramanmaraş'ta binlerce çalışanı ilgilendiren karar: Artık bu meslekler "çok tehlikeli" sayılacak!
İçeriği Görüntüle

NEVZAT PAKDİL VE HEYETİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Genel Başkan Nevzat Pakdil ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasında İl Müdürü Emre Çalgan ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Pakdil, Çalgan’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında kurumun genel yapısı ve şehirdeki mevcut sosyal politikalar üzerine kapsamlı bir bilgi alışverişi gerçekleşti. Siyasi tecrübesini aktaran Pakdil, kurumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti.

SOSYAL HİZMET ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantının ana gündem maddesini, Kahramanmaraş genelinde yürütülen sosyal hizmet projeleri oluşturdu. Görüşmede; dezavantajlı gruplara yönelik projeler, aile destek mekanizmaları ve devletin sunduğu sosyal yardımların etkinlik düzeyi masaya yatırıldı. Yetkililer, kurumlar arası koordinasyonun artmasının hizmet kalitesini doğrudan yükselttiğini vurguladı. Vatandaş odaklı hizmet anlayışının güçlendirilmesi ve toplumsal refahın artırılması noktasında ortak görüş birliğine varıldı.

ÇALGAN’A DESTEK MESAJI VERİLDİ

Nevzat Pakdil, İl Müdürü Emre Çalgan’ın yürüttüğü çalışmalara tam destek verdiğini belirtti. Sosyal hizmet alanındaki faaliyetlerin daha ileriye taşınması için her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade eden Pakdil, ekibe çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaret, karşılıklı başarı temennileri ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından noktalandı.