Girne-Taşucu seferini gerçekleştiren yolcu gemisinin Girne açıklarında alabora olarak batması, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve kaybolduğu bir deniz faciasına dönüştü. Kazada yaşamını yitirenler arasında Gaziantepli işadamı Nihat Balyemez de yer aldı.
Gaziantep Ticaret Borsası, üyeleri arasında bulunan Nihat Balyemez'in gemi faciasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Balyemez'in ölüm haberi Gaziantep'te üzüntüye neden oldu.
BATAN GEMİDE 8 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Girne açıklarında meydana gelen olayın ardından ekipler denizde geniş kapsamlı arama kurtarma çalışması başlattı. Çalışmalar sırasında aralarında Nihat Balyemez'in de bulunduğu 8 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Ekipler, geminin batmasının ardından kendisinden haber alınamayan 18 kişiye ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Arama faaliyetlerine hava unsurları da destek sağlıyor.
KAYIP 18 KİŞİ İÇİN ARAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Denizdeki ekipler, kayıp kişilerin bulunması amacıyla belirlenen bölgelerde tarama yapıyor. Hava unsurları da çalışmalara katılarak arama faaliyetlerinin kapsamını genişletiyor.
Kayıp 18 kişi arasında Gaziantepli bir baba ile kızının da bulunduğu ileri sürüldü. Ekiplerin deniz ve havadan yürüttüğü arama çalışmaları devam ediyor.
NİHAT BALYEMEZ'İN CENAZESİ GAZİANTEP'E GETİRİLECEK
Gemi faciasında hayatını kaybeden Nihat Balyemez'in cenazesinin Gaziantep'e getirilmesi için de çalışmalar yürütülüyor. Yetkililer, cenazenin kente ulaştırılması için gerekli işlemleri sürdürüyor.
Next




