Bugüne kadar eğitime 51 Milyon, spora ise 33 Milyon yatırım yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek,  Bilgi Kültür evleri, kapalı ve açık yüzme havuzları ile de ilçe merkezinde ve kırsal mahallerde ki isteklere anında cevap verebiliyor. Bilinci nesillerin ilçesinden çıkması için eğitime destek olmayı sürdüren Onikişubat Beledi Başkanı Hanefi Mahçiçek 5 yıllık stratejik büyümesinde ise eğitim ayrı bir alan olarak yer açtı.

KIRSALA MODERN TESİSLER

Ülkenin can damarı olan eğitime ayrı bir önem veren Onikişibat Belediyesi, kırsaldaki mahallere yaptığı bilgi kültür  evleri ile de, öğrencilere lüks imkanlar sunuyor. Kütüphane, bilgisayar odaları, müzik odaları bulanan bilgi kültür evlerinde ise 7-24 bilgiye ulaşmak ise mümkün hale geliyor.

BU ÜLKENİN GELECEĞİNDE BİZLER DE OLACAĞIZ DİYECEKSİNİZ

Konu hakkında bir açıklama yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “Bu ülke, evlatlarını gözlerini kırmadan feda eden bir ülke. Bizim ülkemiz ve milletimiz büyük bir millet. Değerli gençler, sizler de bu ülkenin geleceğinde bizler de olacağız diyeceksiniz. Önünüze koyduğunuz hedeflerin en önemlisi bu ülkenin geleceğinde bizler de varız demeniz. Bu ülkenin geleceğini beraber öreceğiz demeniz. Güvenliğimizi, kardeşliğimizi, birliğimizi, bütünlüğümüzü beraber yaşatacağız demeniz. Bugünkü durumundan çok daha yukarılara taşımak, çok daha saygın yerlere taşımak için hedefler koymanız lazım. Uluslararası alanda söz sahibi olmak için, daha güzel yerlere getirmek için düşünmeniz ve o hedefleri önünüze koymanız lazım. Bu kurumlarda yetişen çocuklar yarınlarımızda söz sahibi olacaklar” dedi