AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hayrettin Güngör'ün aday toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal; “Biz bir şeyi asla unutmuyoruz; birazdan büyükşehir belediye başkan adayımız projelerini açıklayacak. 17 yıldır bu millete hizmetkarız, dertlerini sorunlarını çözüyoruz. Hizmetler yapıyoruz, bunlar yapar ama önemli olan bu salondaki ruhtur. Bu ruh bin yıldır bu topraklarda ve binlerce yılda varlığını sürdürecektir. Bizim verdiğimiz mücadele budur. Beka mücadelesi dediğimiz mücadele budur.”

Konuşmasına devam eden Ünal:

“Ak Parti ve MHP memleket meselesi olduğunda kenetleşiyoruz, siyasi meselelerde ise centilmence yarışıyoruz. İşte cumhur ittifakı budur. Az önce MHP il başkanı Ertuğrul Doğan söyledi; Adana’da MHP adayı neyse Kahramanmaraş’ta da Hayrettin Güngör o dur’ dedi. İşte siyaset budur.

Cumhur ittifakında AK Parti ve MHP’nin bir araya gelinece nasıl bir güce sahip olduğunu herkes gördü, birileri ise boş boş konuşuyor. Bu zamana kadar milletin dertleri ile dertlenmemiş, taş üstüne taş koymamış, çıkıp doldur boşalt konuşuyor. Biz yerel ve genel siyasette 2023’e ve 2053’e taşıyacağız. Biz şehirlerimize aşığız, sevdalıyız. Gelin 28 günde çok güzel bir çalışma yapalım. Cumhurbaşkanımız dünya 5’ten büyüktür derken, arkasındaki milletin gücünü hissediyor. biz bu seçimin memleket meselesi olduğunu unutmayacağız.” Dedi.

Özellikle sosyal medya hesaplarda fetöcülerin farklı isimler altında yürüttüğü operasyonlar olduğunu da öne süren Ünal, hemşerilerinden bunlara itibar etmemelerini istedi.