Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta referandum mitinginin ardından Kahramanmaraş Belediyesi'nin yeni hizmet binası ile Pınarbaşı mevkiinde belediye tarafından yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın açılışını birlikte yaptı. Erdoğan'ın yeni belediye binasını beğenmesi Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı mutlu etti.

Belediye binası önündeki açılışta konuşan Başbakan Erdoğan, "Bugün burada belediyemizin yeni hizmet binasını açıyoruz. İnşallah kaldığı hizmetlere buradan devam edecek. Hayırlı ve Uğurlu olmasını diliyoruz. Diğer yandan belediyemiz geçen yıl hayatını kaybeden ve Kahramanmaraş'ın eniştesi merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına yaptırdığı parkın açılışını da gerçekleştiriyoruz. Belediyemizin yeni hizmet binası ve yüz bin metrekarelik bu parkımız halkımıza hayırlı Uğurlu olsun." dedi.

Erdoğan, açılış esnasında belediye hizmet binası karşısında bulunan apartmanların balkonlarındaki çocukların evet diye bağırması üzerine tebessüm edip, onları selamlayarak, 'Her evet bir park.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Başbakan Erdoğan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve milletvekilleri Avni Doğan, Fatih Arıkan, Cafer Tatlıbal tarafından belediye hizmet binasının; sinevizyon bağlantısı ile de TBMM Başkanvekili ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kayınbiraderi olan Nevzat Pakdil, milletvekili Veysi Kaynak ve BBP'li yöneticiler tarafından parkın açılışı gerçekleştirildi.

Belediye binasını gezen Erdoğan, Başkan Mustafa Poyraz'ın makam odasında bir süre dinlendikten sonra KAFUM bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine geçmek üzere Fuar alanına gitti. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim