Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Mustafa Daşcı, 3. Noter kanalıyla mal beyanını açıkladı.

29 Mart Yerel seçimlerinde MHP listesinden Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olan Mustafa Daşcı dün yaptığı bir basın toplantısıyla mal beyanını açıkladı.

Seçim bürosunda yaptığı basın toplantısında 28 yıllık eğitimci olduğunu ve eşinin de hemşire olarak çalışıp emekli olduğunu her ikisine ait bir daire, bir otomobil, 260 gr. Altın Mersin ilinde bahçe ve Kahramanmaraş'ın Tekir beldesinde de bahçe olduğunu ve 2000 model bir otomobiline sahip olduğunu ifade ederek, Noter kanalıyla yapılan mal bildirimini basın mensuplarına dağıttı.

Mustafa Daşçının basın toplantısında Milletvekili Akif Paksoy ile Merkez ilçe Başkanı Ömer Özkan da hazır bulundu.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Daşçı; “Diğer adayların mal beyanları ya da malları beni ilgilendirmiyor. Ben Mustafa Daşcı olarak kendimden sorumluyum. Şeffaf, adil ve ilkeli bir Belediye yönetimi oluşturacağım. Vatandaşlarıma yalan söylemeyeceğim” dedi.

İŞTE MHP ADAYININ VAR VARLIĞI

MUSTAFA DAŞCI (MHP): (Eğitimci, Endüstri Meslek Lisesi eski Müdürü)

- Mimar Sinan Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde oturmakta oldukları apartman dairesi ( Değeri yaklaşık 80 bin TL)

- Kayseri karayolu üzerindeki Kılavuzlu- Akarca bölgesinde 4.5 dönüm bağ (İki ortak, kendisi yeğenine satmış ama toprak korumayı içeren kanun gereği ortağına satması gerekiyormuş ama kendisi kanundan önce satmış. Ancak kaydı ise ortaklık olarak üzerinde. Değeri ise 20 bin TL)

- Mersin – Arslanköy’de 2 dönümlük bahçenin ½ hissesi, eşi ile birlikte almışlar. (Değeri 20 bin TL)

- Kahramanmaraş merkeze bağlı Tekir beldesinde ara sıra giderek dinlendikleri yazlık ev (Değeri 25-30 bin TL)

- 1 adet 2000 model Opel marka otomobil (Değeri 14-15 bin TL)

- Eşine ait yaklaşık 15 bin TL değerinde altın, takı

- Pasif durumda bulunan bir limited şirkette ortaklık

- Eşinin adına tapulu mal yok..

DARISI DİĞERLERİNİN BAŞINA OLSUN

Bizler de şeffaf politika çerçevesinde mal varlığını açıklayan MHP’li Mustafa Daşcı’yı tebrik ediyoruz Şimdi kamuoyu diğer belediye başkan adaylarının da aynı şekilde basın toplantısı ile mal varlıklarını açıklamasını bekliyor.

Bilindiği gibi resmi kurumların kişilerin mal varlıklarını kamuoyuna açıklamasını kanuni hükümler kısıtlıyor ancak kişi kendi isterse bunu açıklayabiliyor. (www.kanal46.com)