AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, gazetecilere açıklamalarda bulundu.


AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın, dün akşam dört AK Parti il başkanının yeniden atandığını söylediğini belirterek, şöyle konuştu:


"Teşkilatlarımızda süren bir yenilenme ve belediyelerimizle ilgili de yerel yönetimler başkanlığının sürdürdüğü bir çalışma mevcut. Ama bu çalışma devam ederken 'şu belediye başkanından istifa istendi, ya da bu belediye başkanının istifası istendi gibi medyada yer alan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Medyada istifası istendiği söylenen belediye başkanlarımızdan herhangi bir şekilde istifa istenmesi söz konusu değildir. Ama bu, şu da demek değildir: Bu yönde partimizin yürüttüğü yerel yönetimler başkanlığımızın kendi içimizde performans kriterleri çerçevesinde yürüttüğü çalışmaların olmadığı anlamına da gelmiyor. Biz bütün belediyelerimizle ilgili değerlendirmelerimizi yapıyoruz."


Bir gazetecinin, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın istifayı kabul etmediği söyleniyor...." sorusu üzerine de Ünal, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'in istifasının istendiğine dair haberlerin hiçbirisi gerçeği yansıtmamaktadır"  dedi.

Editör: TE Bilisim