Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 29 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde, bir önceki oy oranlarını artırmayı hedeflediklerini belirterek; “Gerçek Hodri Meydan 29 Mart’ta sandıkta” dedi.

Başkan Poyraz’la birlikte AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal, AK Parti İl Başkanı Mustafa Sarıkaya, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Belediye Meclisi üyesi Mehmet Hamzaoğlu ve Merkez İlçe Yöneticisi Ali Aydın, Gazeteci Mustafa Şirin’i bürosunda ziyaret ettiler.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ana konusunu yerel seçimler oluştururken, milletvekili Cafer Tatlıbal, 237 bin 080 seçmenin oy kullanmak için kayıtlı olduğu Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı seçiminde 130 bin ila 150 bin arasında oy alacaklarını iddia etti. Seçmenin sandıkta en doğru kararı vereceklerine olan inancının dile getiren Tatlıbal; “AK Parti’nin başarısı için hep birlikte gece-gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah sonu hayırlı olacak” diye konuştu.

2004 yılına ait gazete arşivlerini inceleyerek geçmiş seçim günlerine adeta nostalji yapan Başkan Mustafa Poyraz ise; “2004’de de durmak yok hizmete devam demişiz. İnşallah 29 Mart seçimlerinde de yola devam vizesi alarak Kahramanmaraş’ın gelişimi adına çalışmaya devam edeceğiz. Bazıları bize Hodri Meydan çekerek açık oturuma çağırıyor. Biz zaten meydanlardayız. Yaptıklarımız belli, yapacaklarımızı ise anlatıyoruz. Bizler hasbiyiz ve hiçbir zaman da hesap adamı olmadık. Gerçek hodri meydan ise 29 Mart’ta sandıkta olacaktır” diye konuştu.

Şirin’in ise yerel gündem ve imar tadilatları hakkındaki sorularını da cevaplandıran Başkan Poyraz ile beraberindekiler, ziyaretin anısına topluca bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan; Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Sarıkaya, bu sabah Kervanhan Tesisleri’nde bazı gazeteciler ile bir araya gelerek kahvaltılı bir sohbet toplantısı yaptı. Bu tür toplantıların seçime kadar diğer gazetecilerle de gerçekleştirilmesi beklenirken, Başkan Poyraz’ın bir hayli moralli olduğu gözlendi. (www.kanal46.com)