Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'da yer alan idari para cezalarının alt sınırı yeniden belirlendi.

CEZALARDA YÜZDE 43,94'LÜK ARTIŞ

Rekabet Kurumu tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete'de ilan edilen tebliğe göre, '4054 Sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun 16'ncı Maddesinin Birinci Fıkrasında Öngörülen İdari Para Cezası Alt Sınırının 31.12.2025 Tarihine Kadar Geçerli Olmak Üzere Artırılmasına İlişkin Tebliğ' yürürlüğe girdi.

Müslüman olan Alman hemşire için Köyceğiz'de "İhtida Merasimi" düzenlendi Müslüman olan Alman hemşire için Köyceğiz'de "İhtida Merasimi" düzenlendi

Bu düzenleme ile idari para cezalarının alt sınırı, yeniden değerleme oranı olan yüzde 43,94'lük artış baz alınarak artırıldı.

CEZALAR 2025 YILINDA 241 BİN 43 TL OLACAK

Yapılan bu değişiklikle birlikte, Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'da öngörülen idari para cezası alt sınırı 1 Ocak 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere 31 Aralık 2025 tarihine kadar 241 bin 43 TL olarak uygulanacak.