Kahramanmaraş spor dünyasının önde gelen isimlerinden gazeteci Akif Arslan, dün Hanefi Mahçiçek Stadı'nda oynanan Kahramanmaraşspor-Adanaspor karşılaşmasını sizler için değerlendirdi. Bilindiği gibi; sahadan golsüz berabere ayrılan iki ekip 1'er puana razı olmuştu. İşte Akif Arslan'ın dünkü maç ile ilgili yorumu:

"Hani bir söz vardır; karşılıklı zararsız çıkılan bir ortamdan sonra ‘Ne şiş yandı, ne kebap’ diye..

Ama, dün liderin takipçisi konumundaki Adanaspor ile istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Kahramanmaraşspor arasında Hanefi Mahçiçek Stadında oynanan maçta, belki şiş de kebap da yandı.

Kahramanmaraşspor, son iki haftada ortaya koyduğu futbolla taraftarlarına umut vermişti. Hafta içi ve bayrama yakın olmasına rağmen, takıma gönül verenler tribünlerdeki yerini alırken; Adanaspor için geleceği belirtilen çok sayıdaki taraftar yerine sadece 18 kişiyi tribünde izledik.

Ev sahibi olmanın avantajını iyi değerlendirerek, seyircisinin de desteği ile Adanaspor’u mağlup etmek ve şanssızlığını kırmak isteyen Kahramanmaraşspor, saha dizilişinde klasik 4-4-2’yi tercih ederken, Adanaspor ise 3-5-2 dizilişini tercih etmiş göründü. Ev sahibi ekibin önce rakibi yormak ve sonra üstüne gitmek takdiği bir anlamda başarılı olurken; aslında oyunun 90 dakikalık süresini 15’er dakikalık dilimlere ayırıp öyle değerlendirmek gerekir.

İlk çeyrekte Adanaspor, ikincisinde Kahramanmaraşspor, sonrasında bir Adanaspor bir Kahramanmaraşspor üstünlüğü göründü. Özellikle ev sahibi ekibin ayağa top yapan isimlerinin takımda sakatlık ve cezaları nedeniyle yer almaması başlı başına bir handikap olurken, Adanaspor ise tecrübesi ile oyunu sürekli kontrol altında tutmayı başardı.

Futbol olarak vasat, sonuç olarak konuk ekibe yarayan bir tablo çıktı karşımıza.. Söylenecek zaten çok fazla da bir söz yok zaten. Dedik ya ‘ne şiş yanmıştır, ne de kebap..’ Zaten bayram arefesindeyiz.

Bayramınız kutlu olsun....