Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de yeni sezona iddialı ve güçlü bir kadro ile girmek için harekete geçti. Son dakika transfer haberlerine göre, siyah-beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek için Ante Rebic, Jean Onana ve Daniel Amartey'i transfer etti.

UEFA KONFERANS LİGİ YOLUNDA İLK ADIM

Kartal, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme maçında Tirana'yı 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Takım, bu hafta rövanş maçında rakibine karşı avantajlı bir konumda yer alacak.

Alex'i geçebilene aşk olsun... İrfan Can Kahveci'den tarihi rekor! Alex'i geçebilene aşk olsun... İrfan Can Kahveci'den tarihi rekor!

TRANSFERDE BEŞİKTAŞ'IN PLANI

Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre daha yavaş adımlar atan Beşiktaş, transferde nokta atışı yapma peşinde. Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda yönetim, kadroyu güçlendirmek için 3 oyuncu ile ilgileniyor.

SAĞ KANADA YILDIZ TRANSFER: ANTE REBİC

Kartal, sol kanada Hırvat yıldız Ante Rebic'i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Şimdi ise gözler sağ kanatta aranan yıldıza çevrildi.

ROLAND SALLAİ İLE ANLAŞMA SAĞLANABİLİR

Beşiktaş, sağ kanat için Freiburg'dan Roland Sallai'yi düşünüyor. Macar oyuncunun kiralama teklifine sıcak baktığı ve daha fazla forma şansı bulabileceği bir kulübe gitmeyi istediği belirtiliyor.

ALTERNATİF SEÇENEK: FEDERİCO BERNARDESCHİ

Kartal, MLS'te istediği performansı alamayan Federico Bernardeschi'yi alternatif olarak değerlendiriyor.

ORTA SAHA TAKVİYESİ: JOE ARİBO

Beşiktaş, Premier Lig'den düşen Southampton forması giyen Joe Aribo için tekliflerde bulunuyor. Orta sahanın yanı sıra on numara pozisyonunda da görev yapabilen 27 yaşındaki futbolcu için pazarlıklar başladı.

GLASGOW RANGERS DA İLGİLENİYOR

Aribo'ya eski takımı Glasgow Rangers'ın da talip olduğu ve transferde son kararın kısa süre içinde netleşeceği belirtiliyor.

Beşiktaş, güçlü transfer hamleleriyle Trendyol Süper Lig'de iddialı bir şekilde mücadele etmeye hazırlanıyor.