Türkiye 3. Ligi Yükselme Grubu’nda mücadele veren ve son haftalardaki çıkışı ile dikkat çeken Kahramanmaraşspor’da son olarak İzmirspor karşısında alınan 5-1’lik farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Önceki hafta Kahramanmaraş’ta konuk ettiği Bafraspor’u 3-2 ardından deplasmanda Pursaklar A.Ş.’yi de 2-1 yenerek iki haftada topladığı 6 puanla kendine gelen Kırmızı-Beyazlı Kahramanmaraşspor, 26 Şubat Perşembe günü ise Kahramanmaraş’ta bu kez İzmirspor’u ağırladı.

Hanefi Mahçiçek Stadı’nda yoğun yağmur altında oynanan maçta rakibini Edip’in 1, Hasan Bal’ın ise 4 golü ile 5-1 uğurlayan Kahramanmaraşspor’da son 3 haftada alınan toplam 9 puanın sevinci yaşanıyor.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Faik Demir; “Güzel oyunumuzu 5 golle süsledik. Sporcularımı ortaya koydukları başarılı futboldan dolayı can-ı yürekten kutluyorum” dedi.

İzmirspor karşısında Edip ve günün başarılı ismi Hasan Bal ile 5 gol bulduklarını hatırlatan Teknik Patron Demir, farklı galibiyetin elde edilmesinde rolü olan ve tribünlerde takımlarını destekleyen tüm taraftarlara da en içten duyguları ile teşekkür etti.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Ağyar ise, son 3 haftada alınan 9 puanla bir hayli moral bularak rahatladıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Kahramanmaraşspor olarak maddi imkansızlıklara rağmen belirlediğimiz hedefe doğru adım adım ilerliyoruz. Galibiyeti getiren teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyoruz. Takımın 12. gücü cefakar taraftarlarımıza da ayrıca en içten duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum.”

Öte yandan; son haftaların formda ekibi Kahramanmaraşspor ligin bu haftasında ise deplasmanda Lüleburgaz ile oynayacak. (www.kanal46.com)