Galatasaray Kulübü'nün Başkanı Dursun Özbek ve İkinci Başkanı Metin Öztürk, meydana gelen depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş'ta yapılan konteyner kentte bulunan 600 konutun açılışını gerçekleştirmek üzere şehre giden Özbek ve Öztürk, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü ziyaret etti. Aynı zamanda, deprem felaketinden sonra bölgeye yardım ve desteklerini sürdüren Galatasaray Kulübü'nün Kahramanmaraş'a yaptırdığı kalıcı konut projesinin başlamasına da katkı sağladılar.

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ İLE YAŞANAN DİYALOĞUN ARDINDAN SOĞUKLUK İDDİALARI ÇÜRÜTÜLDÜ

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında daha önce canlı yayında yaşanan diyaloğun ardından aralarına soğukluk gireceği şeklinde çeşitli iddialar ortaya çıkmıştı. Ancak, Kahramanmaraş ziyaretinde Dursun Özbek ve Metin Öztürk'ün bir an bile ayrılmamaları bu iddiaları çürüttü.

GALATASARAY KULÜBÜ'NÜN DESTEK ÇABALARI

Depremin ilk günlerinden itibaren bölgeye yönelik desteklerini gösteren Galatasaray Kulübü, yaşam malzemeleri göndermek ve depolarda dağıtım yapmak suretiyle bölgeye yardımlarını ulaştırmıştı. Ayrıca, 600 konteynerlik bir yaşam alanı oluşturan kulüp, şimdi de kalıcı konut projesi için kolları sıvamış durumda.

Okan Buruk'dan farklı Adana Demirspor galibiyeti açıklaması Okan Buruk'dan farklı Adana Demirspor galibiyeti açıklaması

Başkan Dursun Özbek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün burada iyilikte yarış başlatıyorum. Diğer spor kulüplerini de iyilikte yarışa davet ediyorum. Devletin yanı sıra, sivil toplum kuruluşları olarak da elimizden gelen yardımı yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de Galatasaray Kulübü'ne teşekkür ederek, "Bugün güzide kulüplerimizden Galatasaray kulübümüzün başkanını misafir ediyoruz. Depremin ilk gününden bu yana destekleriyle yanımızda oldular. Bu şehirleri hep beraber ayağa kaldıracağız inşallah. Diğer kulüplerimizden de aynı desteği görmek istiyoruz." dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün Kahramanmaraş ziyareti, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı ve destek çabaları takdirle karşılandı.