Kurtuluşun 97. Yıldönümünde,11-12 Şubat  tarihleri arasında Kahramanmaraş dağcılık kulüpleri Çimen Dağına Türk Bayrağını diktiler.


Kurtuluşun 97. Yıldönümünde,11-12 Şubat  tarihleri arasında Kahramanmaraş dağcılık kulüpleri;  Madosk, Kahramanmaraş,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Dağcılık Kulübü, Ayyıldız Amatör Telsizcilik Dağcılık Kulübü 2275 Rakımlı  Çimen Dağı Uludaz zirvesine 2 gün süren tırmanış gerçekleştirdiler.


Etkinliğe 8 sporcu katıldılırken, Organizatör Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Dağ, Rehber Madosk Başkanı Özcan Baltacı eşliğinde Dağobasından başlayan tırmanış   Uludaz zirvesinin ardından Çimen Dağı zirvesine ulaşıldı ve Türk Bayrağı zirveye dikildi.


Dağcılar zirve etkinliğini Aziz Şehitlerimize ve şehit annelerine armağan ettiklerini belirttiler.


 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise tırmanış için, “Kahramanmaraş Coğrafi yapısı gereği dağcılık, yamaç paraşütü su sporları gibi gibi extrem sporlar yapmaya çok elverişli. Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında zorlu Uludaza’da başarılı bir zirve yapan dağcılarımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını temenni ediyorum’’ dedi.