Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Tekirdağ genelinde kar yağışı akşam saatlerinde etkisini gösterdi. Salı sabahına kadar sürmesi beklenen yağışlar, özellikle yüksek kesimlerde ulaşımı zorlaştırırken öğrencilerin gözü valilikten gelecek tatil haberine çevrildi.

METEOROLOJİDEN TRAKYA İÇİN KRİTİK UYARI

Meteoroloji uzmanları, Trakya genelinde yağışların kuvvetli kar şeklinde devam edeceğini bildirdi. Yapılan açıklamada, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevresinde buzlanma, don ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi. Bölgenin doğusunda yağmur beklenirken, Tekirdağ il merkezinde kar kalınlığının artacağı öngörülüyor.

Kerem Can Kimdir? Rüya Gibi Dizisinin Yeni Oyuncusu Tanınmıyor
Kerem Can Kimdir? Rüya Gibi Dizisinin Yeni Oyuncusu Tanınmıyor
İçeriği Görüntüle

TEKİRDAĞ VALİLİĞİ KAR TATİLİ AÇIKLAMASI YAPTI MI?

Kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte Çerkezköy, Çorlu, Ergene, Hayrabolu, Kapaklı, Malkara, Marmaraereğlisi, Muratlı, Saray, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerinde yaşayan öğrenci ve veliler "Yarın okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. Tekirdağ Valiliği, 3 Şubat Salı günü için henüz resmi bir tatil kararı açıklamadı. Şu anki bilgilere göre il genelinde eğitim öğretim faaliyetleri kesintisiz devam ediyor.

BAZI İLÇELERDE EĞİTİME ARA VERİLMİŞTİ

Kentte dün etkili olan kar yağışı sebebiyle Malkara, Hayrabolu ve Saray ilçelerinde 2 Şubat Pazartesi günü okullar tatil edilmişti. Valiliğin ilerleyen saatlerde hava durumunun seyrine göre yeni bir değerlendirme yapması bekleniyor. Resmi makamlardan gelecek son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor.