2002 yılından itibaren ekol bilişim ve danışmanlık hizmetleri çözüm ortağı olan logo yazılım olarak hızlı ve gelişim hedefleyen IT sektöründe yazılım hizmetlerimizi, deneyimli uzman kadromuz ve iş ortaklarımız ile kaliteli hizmetlerle bütünleştirerek kullanıcılarımızı her koşullara karşı entegre edecek olan ürünler sunmaktayız.


 

Logo yazılım olarak meydana getirdiğimiz tüm yazılım çözümleri ile sizlere gerekli hizmetleri sunmakta, sektörde yer edinmiş köklü kurumların iş koşullarını düzenlemekte, içinde bulunduğumuz durum çerçevesinde gerekli düzenlemeleri kurmakta, hızlı ve verimli şekilde sistemler arası bağlantılar kurmayı hedeflemekteyiz.


 

Neden Logo Yazılım Tercih Etmeliyim?

Logo yazılım ile süreç akışınızı takip ederken sistemler arası entegrasyonu kolay bir şekilde sunabilmektesiniz. Adım, adım işlemlerinizi gerçekleştirebilmektesiniz.  Kullanıcılarımızın maliyet dengelerini korurken verimi arttırmayı da hedeflemekteyiz.


 

Misyonumuz Nedir?

İşletmelerimizin çağdaş sistemlerle entegre ilerlemesine, uygun yapılanmasına ve verimlilik-kar arttırımına destek olmasına olanak sağlayan çözümleri sizlere sunabilmektir.

Logo Yazılım Çözümleri Nelerdir?

Kobi Çözümleri

ERP Çözümleri

İnsan Kaynakları Çözümleri

İş Analitiği Çözümleri

İş Akışı Çözümleri

E Devlet Çözümleri


 

E Devlet Çözümleri Nedir?

E devlet çözümleri ile kullanıcılarımızın sistemler arası etkileşimine destek olmaktayız. Bu çözümler; e fatura, e defter, e mutabakat, e ihracat, e arşiv ve e irsaliye olarak karşımıza çıkmaktadır. Tüm çözümlerin amacı hızlı ve etkili veri akışı, gelişimi ve depolanmasına destek sağlamaktır.

Güven, kalite ve entegre hizmetler olarak karşımıza çıkan logo yazılım çözümleri ile işlemleriniz kontrol altında tutularak gerektiğinde inceleme ve düzenleme imkanına da erişmektesiniz.

E devlet çözümlerinden olan e fatura hizmeti ile online platformda rahatlıkla fatura oluşturabilmektesiniz. Mali mühür ile onaylanan işlemler kağıt fatura ile aynı hukuki işlemleri kapsamaktadır. Depolama sorununa da çözüm getirmenin yanı sıra anında etkileşim ve veri akışı da sağlayarak sürecin ilerletilmesinde büyük önem taşımaktadır. Önceden tanımlanmış olan kullanıcıların UBL-TR standardizasyonuna uygun olarak ve elektronik olarak düzenlenen faturaların, veri aktarım protokolüne uygun gönderimi sağlanmaktadır. Gönüllü veya bazı özel durumlara göre zorunlu olarak tercih edilen e fatura çözümü ile işlemlerinizde bir tık öne geçin.