Varank, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen "Sektör Kampüste Programı Tanıtım Töreni"nde, programın teknoloji ekosistemindeki gelişmeleri öğrencilerle buluşturacağına ve gelecekte yetişmiş insan kaynağı kapasitesini ciddi oranda artıracağına inandığını söyledi.

Sektör Kampüste Programı'nın yenilikçi ve dinamik eğitim modeliyle öne çıkarak, insan kaynağının dönüşümüne öncülük edeceğini belirten Varank, "TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil size online ders vermek istese bunu almaz mısınız? Selçuk Bayraktar online bir ders açsa ve öğrencilerle buluşmak istese buna sadece öğrenciler değil diğer profesyoneller bile katılmak ister. İnşallah bu işin güzel neticelerini hep birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Milli Teknoloji Hamlesi rehberliğinde sanayi ve teknolojide yakalayacakları başarıların Türkiye açısından hayati önemde olduğunun bilinciyle sıkı bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Varank, hedeflerinin Türkiye Yüzyılı'nda, dünyada teknolojinin öncüsü ülkeler arasına girmek olduğunun altını çizdi.

TikTok Akımı Bir Çocuğu Daha Hayatından Etti TikTok Akımı Bir Çocuğu Daha Hayatından Etti