İzmir'in kalbi Konak'ta, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın, araçların hızla aktığı Konak Tüneli'nde, adeta ölümle dans etti. Seyir halindeki araçların önüne atlayarak trafiği durduran ve büyük tehlike yaratan bu kadın, o anları bir de sosyal medya hesabından paylaştı.

KİMLİĞİ ANINDA TESPİT EDİLDİ

Görüntülerin yayılması üzerine emniyet güçleri hızla harekete geçti. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, tüneldeki tehlikeli şovun başrolündeki kişinin Alara K. olduğunu belirledi.

Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun kimdir, nerelidir? Nevşehir’de nasıl şehit oldu? Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun kimdir, nerelidir? Nevşehir’de nasıl şehit oldu?

GÖZALTI KARARI ÇIKTI

Trafik güvenliğini hiçe sayan Alara K., emniyet güçleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan Alara K.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

GEÇMİŞİ DE KABARIK ÇIKTI

Alara K.'nin sabıka kaydı da kabarık çıktı. Genç kadının, daha önce 'Hayasızca hareket' ve 'Yağma' suçlarından kaydının bulunduğu öğrenildi.