Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ağını geliştirme ve güçlendirme hedefleri doğrultusunda 11 ilçede aralıksız yol yenileme çalışmaları yürütüyor.
Bu kapsamda Onikişubat ilçesinde yoğun trafik alanlarından biri olan Başkonuş Caddesi ve bağlantı yollarında asfalt yenileme çalışması tamamlandı.
DEFORME OLAN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ
İsmet Karaokur ve Alparslan Türkeş Bulvarı'nı birbirine bağlayan toplam 2 kilometrelik Başkonuş Caddesi ve bağlantı yollarında zamanla oluşan deformasyonlar, ulaşımda aksaklıklara neden oluyordu. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmasıyla bu sorun ortadan kaldırıldı.
10 MİLYON TL YATIRIMLA ULAŞIM STANDARDI YÜKSELTİLDİ
Toplam 10 Milyon TL yatırımla yenilenen Başkonuş Caddesi ve bağlantı yollarında asfalt yenilemesinin yanı sıra kasis, yol çizgileri ve yaya geçitleri de yeniden düzenlendi. Bölge halkı da yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
MAHALLE MUHTARI FATİH KARAKÖSE: "MAHALLEMİZİN ULAŞIM İHTİYACI BÜYÜK ÖLÇÜDE KARŞILANDI"
Şehit Abdullah Çavuş Mahalle Muhtarı Fatih Karaköse, "Mahallemizde bulunan Başkonuş Caddesi ve bağlantı yolları asfaltı, kasisi, yol çizgi ve yaya geçitleriyle yenilendi. Ayrıca mahallemizde yürüyüş yollarının imalatı devam ediyor. Mahallemizin ulaşım ihtiyacı büyük ölçüde karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel başta olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YOL YENİLEME YATIRIMLARINA DEVAM SİNYALİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yerleşim yerlerinin ulaşım standardını artırma hedefiyle yol yenileme uygulamalarının artarak devam edeceği belirtildi. Böylelikle Kahramanmaraş'ta daha konforlu ve güvenli bir ulaşım altyapısı oluşturulması amaçlanıyor.