Mardin hukuk camiası, önceki dönem baro başkanlarından Av. Mahmut Güven’in vefat haberiyle yasa boğuldu. Midyatlı hukukçu Güven, aynı zamanda Türkiye Barolar Birliği delegeleri arasında görev yaptı.
Güven’in ölümünün ardından Mardin Barosu, yayımladığı mesajla acı haberi duyurdu. Baro, Güven’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra meslektaşları ile hukuk camiasına da başsağlığı dileklerini iletti.
MARDİN BAROSU’NDAN MAHMUT GÜVEN İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Mardin Barosu, Av. Mahmut Güven’in vefatının ardından yazılı bir başsağlığı mesajı yayımladı. Açıklamada, Güven’in önceki dönem baro başkanları arasında yer aldığı ve Türkiye Barolar Birliği delegeliği yaptığı belirtildi.
Baro yönetimi, Güven’in vefatından duyduğu üzüntüyü paylaşırken ailesine, yakınlarına, meslektaşlarına ve hukuk camiasına sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.
TAZİYE BİLGİLERİ DAHA SONRA AÇIKLANACAK
Av. Mahmut Güven’in vefatının ardından gözler taziye programına ilişkin yapılacak açıklamaya çevrildi. Mardin Barosu, taziye bilgilerinin henüz netleşmediğini ve ayrıntıların daha sonra duyurulacağını bildirdi.
Next




