Kayseri'de hayırsever iş adamları tarafından yaptırılacak 16 derslikli imam hatip ortaokulu ve lise binası için Kayseri Valiliğinde protokol imzalandı.


İmza töreninde konuşan Vali Şerif Yılmaz, hayırsever iş adamları Şerafettin Elmastaş ve Akif Çavdar tarafından Konaklar Mahallesi'nde aynı arsa üzerinde 16 derslikli imam hatip orta okulu ve lise binası yaptırılacağını söyledi.


İNSANA YAPILAN YATIRIM EBEDİDİR


 


Kayseri'nin eğitime her zaman destek verdiğini belirten Yılmaz, "İnsana yapılan yatırım ebedidir. İnşallah bu hayırlar devam eder. Eğitim ve öğretime verilen bu desteğin diğer illere örnek olduğunu düşünüyorum. Tüm öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


iş adamı Akif Çavdar, kalıcı bir eser bırakıp, insanlara fayda sağlamaktan daha önemli bir şey olmadığını söyledi. Her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğini ifade eden Çavdar, "Bize bu imkanları sunduğunuz için teşekkür ederim" dedi.


İNŞALLAH YAVRULARIMIZ OKUR BİZE DE DUA EDER


 


Şerafettin Elmastaş da "İnşallah Rabbim muvaffak eder, yavrularımız okur bize de dua eder. Vatana millete hayırlı evlatlar olurlar" diye konuştu. Bu yıl başlayacak inşaatların 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor. Konuşmaların ardından protokol imzalandı. İmza törenine Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz da katıldı.


 


AA