AK Parti İl Başkanı Tüfenkci: "Tüm Malatyalıları yarın saat 16.00'daki mitingimize bekliyoruz"


MALATYA (AA) - Malatya'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, yerel seçim çalışmaları kapsamında yapacağı mitingin hazırlıkları tamamlandı.


AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın yarın Elazığ mitinginden sonra helikopterle Malatya'ya geleceğini belirtti. 


Tüfenkci, Başbakan Erdoğan'ı taşıyan helikopterin İnönü Stadı'na ineceğini ifade ederek, Erdoğan'ın Valiliği ziyaret edeceğini ve Vali Vasip Şahin'le de görüşeceğini kaydetti.


Başbakan Erdoğan'ın saat 16.00'da mitingin yapılacağı Yeni Belediye Meydanı'na geçeceğini belirten Tüfenkci, "Yarın havaların da iyi olması bekleniyor. Malatya'da şimdiye kadar yapmış olduğumuz tüm mitinglerimiz çok coşkulu ve güzel oldu. Milletimiz hassasiyetle, milli iradelerine sahip çıkarak Sayın Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kadrolarını desteklediğini gittiği bütün illerde gösteriyor. Tüm Malatyalıları yarın saat 16.00'daki mitingimize bekliyoruz" ifadesini kullandı.


Tüfenkci, Başbakan Erdoğan'ın otobüsle geçeceği güzergahtaki caddelerin ve miting alanındaki binaların Başbakan Erdoğan'ın resimleri ve AK Parti bayraklarıyla süslendiğini kaydetti.


(AA)