Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, evlerine gelerek kendisinden bahşiş isteyen Ramazan davulcusunu tüfekle kovalayan şahıs, gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Şehit Halis Şişman Mahallesi, Narlıkışla Caddesi’nde Ramazan bahşişi toplayan S.B., E.D., S.E., D. E isimli davulcular, F.K. adlı şahsın evinin kapısını çaldı. F.K. evin kapısını açmayınca davulcular bir süre evin önünde durarak davul çalmaya başladı. Bu duruma sinirlenen ev sahibi F.K., evdeki havalı tüfeği alarak dışarı çıkıp Ramazan davulcularına doğrulttu. Silahı görüp kaçmaya başlayan davulcuları F.K. bir süre kovaladı. Ardından polisi arayan davulcular kendilerini silahla kovalayan F.K.’den şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı gözaltına aldı.


Ramazan davulcularına silah çektiğini kabul eden F.K, “Dört davulcu mahallemizdeki cami avlusunda ellerinde davullarıyla gürültü yapıyorlardı. Sonra cami içerisindeki incir ağacından incir koparıp sağa sola atmaya başladılar. Kendilerini uyardım ama beni dinlemediler. Bir de utanmadan evimin önüne gelip benden bahşiş istediler sinirlendim” dedi.


(İHA)