AK Parti Bağlar teşkilatında uzun yıllar boyunca fedakârca görev yapan Çelebi Başçı vefat etti. Siyaset camiasını ve parti teşkilatını derinden sarsan bu acı haberin ardından, Diyarbakır'daki siyasi isimler sosyal medya hesapları üzerinden taziye ve başsağlığı mesajları yayımlayarak üzüntülerini paylaştı.

HAMİT ŞÜMER'DEN BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLEĞİ

Vefat haberinin duyulmasının hemen ardından açıklama yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Hamit Şümer, duyduğu büyük üzüntüyü dile getirdi. Şümer, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Alaeddin Atsal neden öldü? Adana basketbolunun acı kaybı
Alaeddin Atsal neden öldü? Adana basketbolunun acı kaybı
İçeriği Görüntüle

Bağlar teşkilatımızda uzun yıllar emek veren, kıymetli yol ve dava arkadaşımız Çelebi Başçı’nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Çelebi Başçı’ya Cenab-ı Allah’tan rahmet; başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerine ve AK Parti teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, makamı âli olsun.

MİLLETVEKİLLERİNDEN PEŞ PEŞE TAZİYE MESAJLARI

Teşkilatın emektar ismi Başçı’nın vefatı, Diyarbakır milletvekillerini de yasa boğdu.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, yayımladığı taziye mesajında merhumun parti için verdiği emekleri vurguladı. Ensarioğlu, vefat haberini derin bir teessürle öğrendiğini belirterek Başçı’ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm teşkilat mensuplarına sabır diledi.

Aynı şekilde AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman da yayımladığı taziye mesajında duyduğu üzüntüyü paylaştı. Ataman, merhuma yüce Allah'tan rahmet dilerken, geride kalan ailesine, yakınlarına ve tüm parti teşkilatına başsağlığı dileklerini iletti.