Kahramanmaraş Merkez Şubesi Kıbrıs meydanında bulunan Akifoğlu Şekerleme, ikinci şubesini Sanayi yolu üzerinde Diş hastanesi yanına geçtiğimiz Cumartesi günü törenle açtı.


Açılışı yapan Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher, “Kahramanmaraş Büyükşehir, büyükşehirimiz sürekli büyümekte ve gelişmekte bu bağlamda Diş Hastanesi ve Sanayi yolu üzerine isabetli bir kararla açılan bu iş yerimize, cenabı Allah’tan helal bol, kazan vermesini diliyorum, Allah helal ve bol rızık versin” diyerek dua etti.


Bir açıklama yapan firma sahibi Ökkeş Dilbirliği,” Göz yanılır, damak asla yanılmaz” sloganı ile Kıbrıs meydanında ilk merkezi açtıktan sonra imalat sektörüne yönelerek, fıstık ezmesi, şekerleme ürünleri, baklava imalatı da yapan Akifoğlu Şekerleme, 2. Şubesini bugün Kahramanmaraş Diş Hastanesi karşısı, Sanayi yolu üzerine açıyoruz, her türlü tatlı, dondurma, şeker ürünlerini buradan alarak sevdiklerinizle keyifle yiye bilirsiniz” dedi.


Konuşmalardan sonra kurdelesi kesilerek açılışı yapılan Akifoğlu şekerleme de açılışa özel döner gibi kesilen fıstık ezmesi dağıtımı yapıldı.