Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) bu ay sonunda yapılacak kongresi için geriye sayım sürerken başkan adayı Arif Şen; “Dün şüphesiz iyiydi, çünkü o iyi de bizimdi; ancak yarın nasıl olacak derseniz, yarın çok daha iyi olacak” dedi.

SGK binası arkasındaki Gazeteci Ali Çelik Sokağında bulunan oda binasında beraberinde yönetim kurulu adayları ve kendisine destek veren bir grup oda üyesi ile birlikte bir basın toplantısı yapan Başkan adayı Arif Şen, göreve geldikleri takdirde yapmayı vaat ettikleri projelerini slayt gösterisi ile sundu.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Arif Şen, şunları kaydetti:

“Değerli Meslektaşlarım Basınımızın Değerli Mensupları;
Aday tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Sizleri selamların en güzeli ile selamlarım. Konuşmama başlamadan önce meslektaşımız, üstadımız odamızın Disiplin Kurulu Başkanı Hamit Kanarya kutsal topraklarda geçen günlerde Hakk’ın rahmetine kavuşmuştu. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sevenlerine ve meslektaşlarıma baş sağlığı dilerim.

Baharın olanca cömertliği ile kendisini hissettirdiği, hizmet etme aşkıyla kavrulan insanların gönüllerindeki sevgiyi paylaşmak adına yola çıktığı bir dönemi yaşıyoruz. Türkiye’nin, Kahramanmaraş’ın her alanda ve her sektörde vizyon sahibi, yürekli ve çalışkan kadrolara ihtiyacı olduğu bu günler meslek odamız içinde ayrı bir açılım anlamına geliyor.

Otuz yılı aşkın süredir büyük bir onurla hizmet etmeye çalıştığım mesleğim için artık daha çok sorumluluk almanın ve bunca süre içinde elde ettiğim tecrübe ve birikimlerimi paylaşmanın zamanıdır, diyerek, genç, yenilikçi, gözlerinden pırıltı fışkıran arkadaşlarımla odamızı gelecek 50 seneye hazırlamak adına yola çıktık. Tecrübe ve dinamizmin birleştiği bu yol bugün memnuniyetle görüyorum ki değerli meslektaşlarımızın halisane teveccühleri ile daha çok aydınlanıyor dahası bizlerin ne denli şerefli bir göreve talip olduğunu gözler önüne seriyor.

İşte bundan dolayı son derece etik kurallar içinde asla ve asla ayrışmalara müsaade etmeden ortak aklı egemen kılmaya ve bu kitapçıkta söz verdiğimiz, kamuoyuna duyurduğumuz projelerimize konsantre oluyoruz. Biz bu döneme ‘’projeler dönemi‘’ dedik
İnovatif bir anlayışla her açıdan çıtayı en yükseğe koyduk inanıyorum ki, ortaya koyduğumuz vizyon hem meslektaşlarımızın gelişiminde hem de odamızın bir model olmasında en önemli parametre olacak.
Son olarak, bu satırlarda veya tüm kampanya boyunca kişileri konuşmadan geçmiş üzerinden söylemlerde bulunmadan sadece projelerimize odaklandığımızı belirtmek istiyorum. Bize Oy verin, yerine; vizyona, projeler, tutkuya değer verelim, demek istiyorum. Dün şüphesiz iyiydi, çünkü o iyide bizimdi; ancak yarın nasıl olacak derseniz, yarın çok daha iyi olacak. Gerekir ise; gece pijamamızın üzerine kravat takar, oda üyesi esnaflarımın sorunlarının çözümü için gayret ortayı koyarım. Bizi omzunuza alıp ta çiçek dağına dolandırmayın. Yönetimimizin takipçisi ve tenkitçisi olunuz.”

Başkan adayı Arif Şen toplantıyı takip eden basın mensuplarının sorularını da cevaplandırırken, yönetim kurulu adayları tek tek tanıtıldı.

YÖNETİM KURULU ADAYLARI:

1 Arif Şen
2 Abdullah Kalın
3 Abdurrahman Üzüm
4 Lütfi Köse
5 Mehmet Dilitatlı

DENETİM KURULU ADAYLARI:

1 Ramazan Kibar
2 Fahri Kekeç
3 Yakup Bodovoğlu

DİSİPLİN KURULU ADAYLARI:

1 Şahin Taşçı
2 M. Lütfi Karcılar
3 Ertan Sakızcı
4 Hüseyin Kara
5 Mehmet Türkoğlu (www.kanal46.com)