Fadıl Ükgündüz bir gazetede çıkan mahkeme kararıyla 'Şirket yönetim kurulu başkanlığından atıldı' haberi ile ilgili açıklama yaptı...


FADIL AKGÜNDÜZ’ÜN AÇIKLAMASI:


"Bugün bir gazetede hakkımda yayınlanan ve mahkeme kararıyla şirket yönetim kurulu başkanlığından atıldığım intibası verilmek istenen “Jet Fadıl Kovuldu” başlıklı haber yalan bir haberdir. Haberde iki yıl önce yaptığımız Holding genel kurulunun mahkeme tarafından iptal edildiği bildirilmiştir. Ancak bugüne kadar yaptığımız hiçbir genel kurulumuzun iptal edildiğine dair bir mahkeme kararı yoktur.


Ayrıca benim Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanlığım ile ilgili devam eden hiç bir hukuki süreç olmadığı gibi, İstanbul Ticaret Odası internet sayfasında yer alan ticaret sicil kayıtlarında da görüleceği üzere, Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak benim adım geçmektedir.


Gazetenin bu yalan haberi hakkında hukuki işlemler başlatılmıştır. Yalan ve iftira dolu haberler yapmaktan vazgeçmeyen gazeteinin sahibine hakkımı helal etmediğimi kamuoyu önünde bildirirken artık bu tarz kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan haberlerden sonuç alamayacaklarını anlamaları gerektiğini de kendilerine hatırlatırım.


Eskiden bu tip yalan haberlere paralel olarak, devletin bazı birimleri de faaliyete geçerdi. Ama şimdi Allah’a şükürler olsun ki ülkemizdeki dirayetli ve adil yönetimin altında hepimiz rahat yaşıyoruz.


Artık ne güzeldirki, bu tür çevreler insanımıza ve ülkemize zarar verme kabiliyetlerini kaybetmişlerdir. Sadece kendileri çalıp kendileri dinliyorlar.


Biz ülkemize ve insanımıza en büyük azimle ve heyecanla hizmet etmeye devam ediyoruz.


Geçtiğimiz 20 Ekim Cumartesi günü bir radyo programda Sayın Fethullah Gülen ile Sayın Rahmi Koç’un birlikte nasıl hareket ettiklerini anlatmıştım. Sözkonusu bugünkü haberi bunu doğrulamaktadır. Hem bu internet sitesinde hem http://www.youtube.com sitesinin (fadıl akgündüz lalegül fm röportaj) adlı filminde yer alan Lalegül FM röportajımı dinlerseniz bu habere daha iyi anlam verebilirsiniz sanırım.


Ben 1.200 yıl ceza istemiyle yargılanırken aslanlar gibi ülkeme döndüm. Halkın bana bir telefon mitingiyle layık gördüğü milletvekilliğim haksız yere elimden alındığında, cezaevine girme pahasına da olsa ülkemi terketmedim. Yıllar beni haklı çıkardı, aklandım ve şu anda ülkeme hizmet etmeye devam ediyorum.


Sayın Başbakanımızın ülkeyi ulaştırdığı bu huzur ve refah ortamına rağmen halen birilerinin ülkesine dönmemesi ve dışarıdan bu tür karışıklıklara alet olmasına sadece acınır.


Başkalarının medet umduğu, diyalog kurduğu ve güvendiği Papalar ve papazlar olabilir.


Biz ise yalnızca Allahu Teala’ya itaat eder, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) yolundan gider, büyük alimlerden ve ecdadımızdan himmet umar ve bizi seven müminlerin dualarını bekleriz.


Sözlerimi şu ayeti kerime mealiyle bitireceğim:


“Onlar size karşı plan yaparlar.


Onlar Allah’a karşı da plan yaparlar.


Fakat Allah plan yapanların en hayırlısıdır.” İHA