Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanlığı görevini 16 yıl yürüttükten sonra bırakan Mehmet Balduk'un yerine kimin KATSO başkanı olacağı belli oldu.

Balduk'un ayrılması ile yerine A. Kadir Kurtul yönetime girerken, yeni yönetim kurulunun kendi arasında bugün akşam yaptığı seçimde ise yeni başkan olarak işadamı ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük belirlendi.

Karaküçük, “Sayın Balduk, Kahramanmaraş sanayisinin önünü açmak için, ticaretin önünü açmak için büyük katkıları olmuş ve ciddi mücadele vermiştir. Kendisi istifa etti. Yönetim kurulunun teveccühü ile beni seçtiler. Ben de inşallah almış olduğum bu bayrağı daha ileriye götürmek için tüm meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte cansiparane çalışacağız. Bundan sonra KMTSO üretmeye, istihdam üretmeye devam edecektir.” dedi.

Mehmet Balduk'a Kahramanmaraş'a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yerine gelen yeni başkan Kemal Karaküçük'ü de tebrik eder, her iki isime de başarılar dileriz. (www.kanal46.com)