Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KATSO) bugün düzenlenecek olan toplantıda kentin güncel meseleleri masaya yatırılarak çözümler hakkında fikir istişaresinde bulunulacağı öğrenildi.

Kentte faaliyet gösteren sivil toplum örgütü ile meslek kuruluşu oda başkan veya temsilcilerinin davet edildiği toplantıda; Kahramanmaraş’ın son günlerdeki önemli gündem maddeleri arasında 1978 Maraş Olayları’nın 32. yıldönümünde kentte ilk kez düzenlenen anma mitingi ile buna gösterilen tepki gerginliği gösterilerinin Kahramanmaraş’ın adının medyada kötü bir şekilde lanse edilmesine sebep olduğu gibi konuların ele alınarak görüşüleceği tahmin ediliyor.

Saat 13.00'da başlayacağı öğrenilen ve KATSO meclis üyelerinin de hazır bulunacağı basına kapalı istişare toplantısının sonunda kamuoyuna açıklama yapılması da bekleniyor. KATSO Başkanı Mehmet Balduk'un 'memleket meseleleri' hakkında daha önceleri de yaptığı gibi yine böyle bir toplantı düzenleyecek olması ise sivil toplum örgütleri ile meslek kuruluşları tarafından çok olumlu olarak değerlendirildi. Bu önemli toplantıya katılım ve ilginin yüksek olması bekleniyor. (www.kanal46.com)