Genel Koordinatörlüğünü kentin tanınmış simalarından Bekir Eryılmaz’ın yaptığı Asya Lojistik bünyesine katılan AKPET Petrol İstasyonu ile Arı Alışveriş Merkezi’nin açılış töreni 8 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Doğukent Sitesi karşısında yer alan Petrol İstasyonu ile bünyesindeki alışveriş merkezinin saat 15.30’da yapılan açılış törenine; Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Nedim Tepebaşı, Defterdar Yardımcısı Cengiz Biber, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, AKP-2007 Milletvekili adayı Dt. Sıtkı Güvenç, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çetinkaya, Kaplanlar Sürücü Kursu sahibi Selahattin Türkkahraman, basın mensupları, esnaf odalarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda davetli ve Doğukent Mahallesi sakinleri katıldı.

Halk oyunları ekibinin gösterisi ve Bekir Eryılmaz’ın işletme hakkında bilgiler vererek açılışa gösterilen yoğun ilgi nedeni ile teşekkür etmesini içeren konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek davetlilere petrol istasyonu ile alışveriş merkezi gezdirildi. Akşam ise havai fişek gösterisi yapıldı. Bekir Eryılmaz ile iş ortağı Adem Arı davetliler ile yakından ilgilendi.

Bizler de hayırlı olsun dileklerimiz ile birlikte yine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz. (Tel.: 0.344. 238 19 00 -01) (www.kanal46.tv)