Bu yıl Ramazan Bayramında iş dünyası ve siyasetin buluşma noktası Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) oldu.


Oda binasında bugün gerçekleştirilen bayramlaşmaya başta KATSO Başkanı Kemal Karaküçük, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.


Bayramın ruhuna yakışır şekilde sıcak ve samimi duygular içerisinde gerçekleşen törene; TBMM Başkan Vekili Prof.Dr. Mehmet Sağlam, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti Milletvekilleri Dt. Sıtkı Güvenç ve Dr. Yıldırım Ramazanoğlu, MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Adalet Bakan Yardımcısı Av. Veysi Kaynak, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KASİAD Başkanı Ahmet Kamil Şirikçi, KALİDA Başkanı Osman Gemci ve TÜMSİAD Başkanı Adnan Toprak ve oda üyesi sanayicişadamları katıldı.


Ev sahibi KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, böyle bir ortamın ülke genelinde de olması gerektiğini dile getirerek; “Bayramın ruhuna, kimliğine yakışır bir kutlama yapıyoruz. İlimizin temsilcisi olan milletvekillerimiz ve iş dünyamız burada hep birlikte bayramın coşkusunu, mutluluğunu paylaşıyoruz. Bu vesileyle Ramazan Bayramının sanayicimize, iş adamlarımıza, esnafımıza, tüccarlarımıza ve tüm inananlara hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. (www.kanal46.com)