Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) seçimleri tamamlandı. Yapılan seçimlerin sonunda Mehmet Balduk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilirken, Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu oldu.

KATSO’nun İl Seçim Kurulu görevlileri nezaretinde gerçekleşen organ seçimleri tamamlandı.

Seçim takvimine göre ilk olarak 07 Şubat Cumartesi günü Meclis üyeleri ve Meslek Komitesi üyeleri seçimi yapıldı. Odaya kayıtlı ve seçme-seçilme hakkı bulunan üyeler, Meslek Komitelerine göre oluşturulan 30 sandıkta oy kullandı.

Akşam 17.00’de biten oylama sonrasında yapılan sayımlarda 965 oy kullanıldığı tespit edildi.

Yapılan bu oylama ile sektörlerini temsil edecek 77 kişilik yeni Meclis Üyesi ve 107 kişiden oluşan Meslek Komiteleri üyeleri belirlendi.

11 Şubat Çarşamba günü ise yeni seçilen 77 Meclis Üyesi toplanarak Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimini yaptı. Tek liste halinde girilen seçim sonunda Mehmet Balduk, yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Cuma günü yapılan Meclis Başkanlığı seçiminde ise Şahin Balcıoğlu tekrar başkan seçilirken, Ahmet Kamil Şirikçi ve Fehmi Arıkan Meclis Başkan Yardımcılığına, Mehmet Temizdemir Katip Üye olarak seçildi.

Disiplin Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: Mehmet Kamil Dedeoğlu, Salim Zabun, Arslan Genç, Sürur Kaya, Baki Levent Çuhadar, Mehmet Fatih Pakdil.

Yapılan seçimlerde belirlenen TOBB delegeleri de şu şekilde: Şahin Balcıoğlu, Mehmet Fethi Arifioğlu, Sermet Çuhadar, Mehmet Hanifi Öksüz, Alişan Arıkan, Serdar Zabun. (www.kanal46.com)