Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Beyoğlu Belediyesini ziyaret etti.

Beyoğlu Belediyesinin yaptırmış olduğu ve yakında açılışı yapılacak olan Bababurun Kalepark projesini incelediler aynı zamanda, bölgenin en büyük spor alanlarından biri olan spor kompleksini gezerek beldenin AK Partili Belediye Başkanı Osman Okumuş’dan bilgi aldılar.

Gâvur gölü ile ilgili Beyoğlu belediyesinin başlattığı projeyi inceleyen heyet, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Nisan ayı olağan meclis toplantısını Beyoğlu Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleştirdiler.

Toplantıda bir sunum yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Ticaret ve Sanayi Odası’nın Beldemize gelmelerinden son derece mutluyuz. Bu ziyaret çalışmalarımıza daha bir ivme kazandıracak. Ticaret Sanayi Odasının başlattığı Turizm eylem planı çerçevesinde başta Ticaret Sanayi Odası başkanı Mehmet Balduk ve ekibini turizme desteklerinden dolayı kutluyorum” dedi.

KATSO Başkanı Mehmet Balduk ise; “Belediye Başkanı Osman Okumuş çok harika ve büyük projelere imza atıyor. Bu nedenle çalışmaları bizzat yerinde görerek Belediye Başkanına destek vermek amacıyla buraya gelmeye ve toplantımızı burada yapmaya karar verdik. Belediye başkanının birçok belediye başkanına örnek teşkil edecek çalışmalara imza attığını yerinde görmek bizleri mutlu etti. Umarım diğer belediye başkanları da Osman Okumuş’un yaptıklarını örnek alır” ifadesini kullandı.

KATSO heyeti de, Başkan Osman Okumuş’a kısa zamanda gerçekleştirdiği büyük projeler için teşekkür ederek, bundan böyle Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü desteği yapacaklarını söylediler.

Ziyarete; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mehmet Balduk yanında Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz yönetim kurulu üyeleri; Serdar Zabun, Ahmet Şekkeli, Kadir Gülseken, Resul Altunköprü, Salman Kaynar, Kubilay Doğan katıldı. (Memleket - www.kanal46.com)