Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) yönetim kurulu üyeleri, AKEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk’a bir “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

KATSO Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu’nun da katıldığı ziyarete ilişkin bir açıklama yapan AKEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda KATSO Yönetim Kurulu Başkanı da olan Mehmet Balduk, konuk olarak gelen heyetin uzun yıllardır Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminde büyük bir uyum içerisinde çalıştığı yakın arkadaşları olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bu ziyaret temsil anlamda Kahramanmaraşlı sanayiciler adına yapılmış önemli bir ziyarettir. Arkadaşlarımızın tamamı kentimizin bütün sorunlarına vakıf olan arkadaşlarımızdır. Bu nedenle Kahramanmaraş sanayisinin ‘olmazsa olmaz’ unsurlarından birisi durumunda olan elektrik enerjisi konusunda da karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunduk ve daha da önemlisi kurum olarak ‘daha kaliteli ve kesintisiz nasıl hizmet verebiliriz’ bu konuda onların da değerli görüşlerini alma fırsatını buldum, kendilerine teşekkür ediyorum…”

KATSO Başkan Vekili Serdar Zabun ise AKEDAŞ’ın sadece kentin değil bölgenin en önemli ve büyük şirketlerinden biri durumunda olduğunu ifade ederek, “Oda’da da beraber çalıştığımız başkanımız Sayın Mehmet Balduk’a yönetim olarak hem bir hayırlı olsun demek hem de görüşlerimizi aktarmak üzere yönetim kurulu olarak bir nezaket ziyaretinde bulunduk. AKEDAŞ inşallah bundan sonra özel sektörün verimliliği ile kentimize ve bölgemize daha kaliteli hizmetler verecektir, hayırlı olsun.” diye konuştu.

KATSO Başkan Vekili Serdar Zabun Başkanlığındaki ziyaret heyetine şu isimler katıldı:

Abdullah Şirikçi

Ahmet Şekeli

Kadir Gülkesen

Kubilay Doğan

M. Hanefi Öksüz

Resul Altunköprü

Salman Kaynar

Sermet Çuhadar

Şahin Balcıoğlu

Aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı da olan işadamı Kemal Karaküçük ise yurt dışında olduğundan ziyarete katılamadı. (www.kanal46.com)