Mercedes Benz Türk, yeni Sprinter, Vito 9+1 ve Tourismo modellerini Antalya'da tanıttı.


ANTALYA (AA) - Mercedes Benz Türk, yeni Sprinter, Vito 9+1 ve Tourismo modellerini Antalya'da tanıttı.


Mercedes Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Mercedes Benz Hastalya Otomotiv Yatırım ve Pazarlama Anonim Şirketi'nde düzenlenen basın toplantısında, turizm sektörünün Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıdığını söyledi.


Turistlerin hizmet ve kalite beklentilerinde her geçen gün artış olduğunu belirten Tarım, sektöre yeni, konforlu ve güvenli araçlar sunup katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade etti.


Tarım, 2013 yılında "8 koltuktan 54 koltuğa kadar Mercedes Benz'de herkesin yeri hazır" sloganıyla turizm sektörüyle dayanışma içinde olduklarını hatırlatarak, bu sene de turizm alanında ağırlıklarını arttıracaklarını belirtti.


Mercedes Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz ise turizm ve seyahat sektörünün tüm paydaşlarıyla çok yakın ilişkiler içerisinde olduklarını ve bu ilişkiler sayesinde ürünleri geliştirirken müşteri bildirimlerinden faydalandıklarını vurguladı.


Turizm ve seyahat sektörüne özel geliştirdikleri araçlarla hizmet kalitesini artırdıklarını dile getiren Akdeniz, Vito 9+1, yenilenen Sprinter ve Tourismo modelleriyle turizm ve taşımacılık sektörünün beklentilerini en iyi şekilde karşılayabileceklerini söyledi.


Tarım ve Akdeniz, toplantının ardından yeni model araçları tanıttı. 


(AA)