Girişimcilik Eğitimi sertifika dağıtım töreninde konuşan Kahramanmaeraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, girişimcilik ruhunu oluşturmanın önemli olduğunu söyledi.


Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen sertifika töreninde Girişimcilik Eğitimlerine katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.


Sertifika töreni Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük’ün açılış konuşması ile başladı.


KATSO Başkanı Karaküçük’ün konuşmasının ardından kürsüye gelen Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe isegirişimcilik ruhunun mutlaka canlı tutulması gerektiği üzerinde durdu.


Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yeni yatırımlar için müteşebbis ruhun önemine vurgu yaptı.


Başkan Poyraz yaptığı konuşmasında yeni müteşebbislerin yeni yatırımlar oluşturacağını ve yeni istihdamlar olacağına işaret ederek, ülkemizin ekonomik gelişmeleri açısından bunun önemli olduğunu söyledi.


Konuşmaların ardından sertifika dağıtımına geçildi ve Girişimcilik Eğitimlerine katılan kursiyerlere sertifikaları Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, KATSO Başkanı Kemal Karaküçük, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.