Şekerbank, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ticaret ve Sanayi Odası ile "Üreten Paket" protokolü imzaladı.

Şekerbank, bankacılık işlemlerinde % 50'ye, kredi faizlerinde ise % 20'ye varan oranlarda indirim avantajı sağlayan Üreten Paket ile "Üretenin yanındayız" diyor.

Şekerbank, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ticaret ve Sanayi Odası ile işletmelere avantajlar sağlayan "Üreten Paket" protokolü imzaladı.

Protokol, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Mustafa Öz, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu ile Şekerbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Tevfik Demirkan ve Şekerbank Kahramanmaraş Şubesi Müdürü Selçuk Kösebalaban arasında imzalandı. Protokole göre, Şekerbank, esnaf ve küçük işletmelerin bankacılık işlemlerinde % 50'ye, kredi faizlerinde ise % 20'ye varan oranlarda indirim sağlıyor.

ESNAF VE KÜÇÜK İŞLETMELER ÖDEME PLANLARINI KENDİLERİ BELİRLİYOR…

Esnaf ve küçük işletmeler Üreten Paket ile ödeme planlarını kendileri belirleyerek kolayca kredi çekebiliyor. Ayrıca kredinin faiz oranını da kendileri seçebiliyor. Havale, EFT ödemeleri ve diğer bankacılık işlemleri ile masraf- komisyonlarda % 50'ye varan indirim ve 12 yıla varan vade seçenekleri ile Üreten Paket, hedef kitlesine göre, Altın, Gümüş ve Standart olmak üzere üç farklı paket halinde sunuluyor.

ÜRETEN PAKET KULLANICILARINA ÖZEL "ÜRETEN SİGORTA"

Üreten Paket'in avantajları sadece bunlarla sınırlı değil. Şekerbank, bu hizmetten yararlananlara 5.000 TL'ye kadar teminatlı Ferdi Kaza Sigortası, hastaneye acil yatışlarda ise 5.000 TL'ye kadar sigorta güvencesi sağlıyor. Sigorta kapsamında işyerinde olası bir yangın, yıldırım, su baskını, hırsızlık gibi durumlar karşısında da 20.000 TL'ye kadar teminat sunuluyor.

ÜRETEN PAKET'E ÖZEL "ÜRETENE DESTEK HATTI"

Şekerbank ayrıca Üreten Paket ürünü için esnaf ve küçük işletmelere "Üretene Destek Hattı" açtı. 444 00 29 numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet verecek olan Üretene Destek Hattı, bankacılık uygulamaları ile ilgili esnaf ve küçük işletmelerin her türlü sorusuna cevap verecek. Ürüne özel olarak hazırlanan www.uretenedestek.com web sitesinden ise isteyenler, kredi taleplerini de iletebilecekler.

Şekerbank, müşteriye özel esneklikler içeren "Üreten Paket"in tanıtımı için 2,5 ay sürecek Anadolu turuna başladı. Anadolu turu süresince 64 ili gezecek ve günde 300'ün üzerinde esnaf ve küçük işletmeyi ziyaret edecek olan Şekerbank uzman ekipleri, 17.500 esnaf ve küçük işletmeyle yüz yüze görüşme yapılacak.

KÖSEBALABAN: "57 YILDIR İYİ VE KÖTÜ GÜNDE, ANADOLU'DAKİ İŞLETMELERİN YANINDAYIZ."
Üreten paketin imza töreninde bir konuşma yapan Şekerbank Kahramanmaraş Şubesi Müdürü Selçuk Kösebalaban, banka olarak en uygun ve uzun vadeli kaynaklarını, en önemli müşteri segmenti olarak gördükleri esnaf ve küçük işletmeler için kullandıklarını belirtti.

Bankanın toplam kredi hacminin yüzde 60'tan fazlasını küçük ve orta boy işletmeler için kullandırılan kredilerin oluşturduğunu söyleyen Selçuk Kösebalaban "esnaf ve küçük işletmeleri en iyi anlayan, yerel davranabilme yetkinliğine sahip çalışanlarımızla birlikte, onlara özel çözümler sunan bir bankayız. Büyürken müşterilerimizi de büyütme ilkemizle şimdi onlara sunduğumuz desteği daha da genişletiyoruz" dedi. Selçuk Kösebalaban, sözlerine şöyle devam etti:

"57 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu'daki işletmelerin yanındayız. Türkiye'nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız esnaf, sanatkar ve küçük işletmelerin, Şekerbank'ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda işletmelerimizi Üreten Paket avantajlarından yararlanmaya çağırıyoruz."

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Mustafa Öz imza töreninde yaptığı konuşmada; "Ekonominin can damarı olan esnaf ve küçük işletmelere yapılacak her türlü destek, ülkemizin refah düzeyinin artması ve kalkınmamız için en büyük itici güçtür" dedi.
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu ise yaptığı konuşmada; "İçinde bulunduğumuz dönemde reel sektöre verilen bu tür destekler, ülkemiz ekonomisine ivme kazandıracak, üretimi artıracak ve böylece ekonomiyi canlandırarak istihdam olanaklarını artıracaktır" dedi.

ŞEKERBANK HAKKINDA

1953 yılında kurulan Şekerbank; Kurumsal ve Ticari Bankacılık, İşletme ve Tarım Bankacılığı, Bireysel Bankacılık alanlarında hizmet vermektedir. 1997 yılında hisseleri halka arz edilerek İMKB'de işlem görmeye başlayan Şekerbank'ın hisse yapısı; Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı % 33.98, BTA Securities JSC % 33.98, Pancar Kooperatifleri % 0.08 ve Halka Arz % 31.96 şeklindedir. Şekerbank'ın Türkiye çapında 256 şubesi, 11 bölge müdürlüğü (3 İstanbul, 8 Anadolu) ve 1 yurtdışı temsilciliği bulunmaktadır.

Şekerbank, 272 ATM üzerinden müşterilerine hizmet sunmaktadır. Şekerbank internet bankacılığı hizmetleri Türkiye'nin en kolay kullanımlı ve güvenli ilk 3 internet sitesinden biri kabul edilen www.sekerbank.com.tr üzerinden, telefon bankacılığı hizmetleri ise 444 78 78 üzerinden yürütülmektedir. Şekerbank iştirakleri arasında Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şeker Bilişim, Şekerbank Kıbrıs Ltd. ve Desmer A.Ş. yer almaktadır.